Groenpartners

Groenpartners

Rijksstraatweg 117

3632 AB Loenen aan de Vecht

0294-234416

info@groenpartners.nl

www.groenpartners.nl

 

 

Groenpartners.

Creatieve ontwerpers & Ambachtelijke hoveniers met passie voor groen en historie.

 

Groenpartners is gevestigd in het voormalige raadhuis van Loenen aan de Vecht en het team van hoveniers staat onder bezielende leiding van Melle Wierper. Melle is tuinarchitecte van zowel kleine stadstuinen als grote landelijke tuinen. Haar kracht: een tuin ontwerpen die past bij het huis en de omgeving. Maar ook voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever om zo een geheel te creëren waarin 'alles klopt'. De ontwerpen ontstaan vanuit de kracht van de plek en de historie.

 

Wat Groenpartners uniek maakt is hun gespecialiseerde kennis op het gebied van 'groene historie' waaronder historisch fruit, boerenerven, jonghistorische tuinen (vanaf 1850), landgoederen en buitenplaatsen langs de Vecht. Groenpartners is betrokken bij de planvorming, renovatie en onderhoud van diverse historische tuinen en buitenplaatsen. De unieke, historische kennis op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen wordt continu door Groenpartners verzameld, overgedragen en toegepast.

 

Groenpartners ontwerpen grote en kleine projecten. Niet alleen gespecialiseerde ontwerp opdrachten voor landelijke en historische tuinen zijn in goede handen bij Groenpartners, ook bedrijfstuinen, particuliere tuinen en stedelijk gebied behoren tot het werkterrein.

 

 

 

 
 

Erfgoed in Nederland staat de afgelopen jaren steeds meer in de belangstelling.

Erfgoedhoveniers, historisch groen met hart en ziel

Volg ons

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter