Erfgoedhoveniers

Oltman's Groen

Oltman's Groen

De Draai 9

9076 PD Sint Annaparochie

0518-403349

info@oltmans-groen.nl

www.oltmans-groen.nl

 

 

 

 

 

In ongeveer 20 jaar is Oltman's Groen uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een bedrijf met 15 werknemers.

We zijn gehuisvest in een modern en up-to-date bedrijfspand in het Friese St.-Annaparochie. Ook werken we met de nieuwste apparatuur.

Maar vooral: het werk wordt zonder uitzondering uitgevoerd door zeer betrokken enthousiast, ervaren en goed opgeleid personeel. Ons bedrijf is relatief klein, maar heeft verschillende vakspecialisten onder de medewerkers, zoals timmerman, stratenmaker en kraanmachinist. Doordat we in de loop der jaren veel, vooral kleine, machines voor achter een kleine tractor hebben aangeschaft kunnen we vaak op plaatsen komen waar loonwerkers met hun grote machines niet kunnen komen.

 

We zijn sinds 8 jaar gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van natuurterreinen. We bewegen ons veel op het terrein van tuinaanleg. Met onze eigen ontwerpster, die al 15 jaar bij ons in dienst is, maken we veel goed doordachte tuinen. Daarnaast werken we voor enkele ontwerpbureaus waarvoor we exclusieve tuinen aanleggen. We meten alles digitaal op en kunnen alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Dit voornamelijk vanwege de brede kennis van onze medewerkers en vanwege de aanwezigheid van het grote scala aan machines die we tot onze beschikking hebben.

 

Uiteraard zijn we actief op het terrein van tuinonderhoud.

 

We werken vooral voor particuliere opdrachtgevers, maar ook werken we in opdracht van o.a.: gemeenten, landgoederen zoals; Dekemastate, Staatsbosbeheer, de plaatselijke Woningstichting en voor enkele recreatieparken.

 

 

 
 

Erfgoed in Nederland staat de afgelopen jaren steeds meer in de belangstelling.

Erfgoedhoveniers, historisch groen met hart en ziel

Volg ons

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter